Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στο PROFILE εργάζομαι από κοινού με το πιο υπεύθυνο ιατρικό προσωπικό και εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής για ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα με γνώση κι απόλυτη ακρίβεια.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΟΥΡΠΟΥΛΙΑΔΟΥ ΧΟΡΤΗ
Πλαστικός Χειρουργός

Αποφοίτησα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το 1981. Ολοκλήρωσα την ειδικότητά μου στη πλαστική χειρουργική στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" στη Θεσσαλονίκη το 1991.

Το 1991 άρχισα να εργάζομαι ως πλαστικός χειρούργος πλήρους απασχόλησης στο νοσοκομείο "Άγιος Λουκάς" στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ασχολήθηκα μ' όλες τις επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής σ' ένα πλήθος περιπτώσεων. Στο ίδιο νοσοκομείο χειρουργώ μέχρι σήμερα.

Το 1993 ήταν η χρονιά των εγκανίων του PROFILE.

Ήμουν η πρώτη στη Θεσσαλονίκη το 1997 που έφερα τα laser αποτρίχωσης και τα laser ευρυαγγείες.

Πάλι πρώτη στη Θεσσαλονίκη το 2006 έφερα τα σύγχρονα fraxel laser και lipolaser smart lipo ενώ το 2011 το υπερσύγχρονο vaser lipo.

Έλαβα και λαμβάνω μέρος σε όλα τα συνέδρια πλαστικής χειρουργικής. Έχω λάβει μέρος σε πάνω από 60 συνέδρια.

Η εξειδίκευση μου συνεχίζεται μέχρι σήμερα παρακολουθώντας σεμινάρια στο εξωτερικό.

Είμαι μέλος της εταιρίας Πλαστικής - Επανορθωτικής - Αισθητικής χειρουργικής. Της εταιρίας Εγκαυμάτων. Της Μικροχειρουργικής εταιρίας. Άκρας Χειρός. Αντιγήρανσης Διεύθυνσης Εταιρίας Πλαστικής.

Η συνεχής μου εκπαίδευση και η πολύ μεγάλη κλινική εμπειρία που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια, μου δίνουν το δικαίωμα ν' ασκώ μια πλαστική χειρουργική με ιατρική υπόσταση κι αποτελεσματικότητα.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ

Άρτια εκπαιδευμένο στην αισθητική φροντίδα του προσώπου και του σώματος, στη συμβουλή των ασθενών και στη προετοιμασία προ- χειρουργικών και τη προσοχή μετά- χειρουργικών επεμβάσεων.

Η Μαίρη Χατζηγιάννη είναι αισθητικός.

Η Ιωάννα Ιωαννίδου και η Μελίνα Κώτσια είναι νοσηλεύτριες.

Η Αλέκα Νάνου είναι η γραμματέας μου.

Με γνώση και απόλυτη ακρίβεια!

Στο PROFILE, οι άνθρωποι, το περιβάλλον και η σύγχρονη τεχνολογία συνδυάζονται για να σας προσφέρουν αυτό που ονειρεύεστε. Ένα νέο πρόσωπο κι ένα υπέροχο σώμα σε απόλυτη αρμονία.

Με εκτίμηση
Γεωργία Χόρτη
Πλαστικός Χειρουργός

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στείλτε μας ένα μήνυμα
Βρείτε μας στους χάρτες της Google

Μοιραστείτε το:

© 2005-2010 PROFILE
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΡΧΙΚΗ | ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ 2310-424-934