ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

Απαλλαγείτε απ' την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με την εφαρμογή των σύγχρονων laser.

Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες περνούν αμέτρητες ώρες σε προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης με κερί ή με ξυράφι. Μια παραδοσιακή ημιμόνιμη μέθοδος, η ηλεκτρόλυση, καταστρέφει κάθε μεμονωμένο θυλάκιο τρίχας, αλλά η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα.

Η ριζική αποτρίχωση με laser λειτουργεί με την αποστολή ενέργειας στη χρωστική της τρίχας, η οποία στη συνέχεια απορροφάται από το θυλάκιο της τρίχας. Η θερμότητα που παράγεται καταστρέφει το θυλάκιο και σταματά την παραγωγή της τρίχας. Εάν ο βολβός δε καταστρέφεται, στενεύει σε μέγεθος και παράγει πολύ λεπτότερη τρίχα που καταστρέφεται στις επόμενες θεραπείες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η αποτρίχωση με laser είναι αποτελεσματικότερη στους ανθρώπους με ανοιχτό δέρμα και σκούρα τρίχα επειδή η σκούρα τρίχα απορροφά καλύτερα την ενέργεια του laser. Οι άνθρωποι με σκούρο δέρμα μπορούν να θεραπευθούν, εφ' όσον η τρίχα τους είναι σκουρότερη απ' το δέρμα τους. Η ανοιχτόχρωμη τρίχα σε όλους τους τύπους δέρματος είναι πολύ δύσκολο να θεραπευτεί. Απαιτούνται πολλαπλές αγωγές για να μειώσουν την παραγωγή τρίχας. Το πραγματικό ποσοστό επιτυχίας είναι μείωση 90% συνολικά.

Χαρακτηριστικά

Διάρκεια θεραπείας
10' - 1 ώρα

Αναισθησία
Όχι

Παραμονή στη κλινική
Όχι

Επιστροφή στη καθημερινότητα
Άμεσα


Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε απορίες για τις διαδικασίες της πλαστικής χειρουργικής
και των σύγχρονων laser. Μιλήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Τηλ. 2310-424-934

Στείλτε μας ένα μήνυμα
Βρείτε μας στους χάρτες της Google

ENΔΕΙΞΕΙΣ

Η ριζική αποτρίχωση με laser είναι κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος όπου υπάρχει υπερβολική τρίχα, με σημαντική εξαίρεση την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Επειδή το laser λειτουργεί σε περισσότερα από ένα θυλάκια κάθε φορά, οι μεγαλύτερες περιοχές όπως η πλάτη, τα χέρια ή τα πόδια, είναι εξίσου εύκολα θεραπεύσιμες με τις μικρότερες περιοχές όπως η ανώτερη γραμμή των χειλιών και το bikini.

Εντούτοις, επειδή το laser στοχεύει βάσει του χρώματος, οι ξανθές και οι γκρίζες τρίχες δε μπορούν να αντιμετωπιστούν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η περιοχή που αντιμετωπίζεται θα είναι ξυρισμένη και καθαρή. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας θα αισθανθείτε τις εκπομπές του φωτός στο δέρμα καθώς η ενέργεια του laser θα απορροφάται από τα θυλάκια της τρίχας.

Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής που αντιμετωπίζεται και την ιδιαίτερη τεχνική. Μια μικρή περιοχή όπως το άνω χείλος μπορεί να πάρει μόνο πέντε λεπτά, ενώ μια μεγαλύτερη περιοχή όπως η πλάτη ή τα πόδια μπορεί να πάρει μέχρι μία ή δύο ώρες.

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Η κανονική τρίχα περνά από έναν κύκλο αύξησης σε τρία στάδια: την αυξανόμενη φάση, τη σταθερή φάση και τη μεταβατική φάση. Κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης, η τρίχα είναι ευαίσθητη στην ενέργεια laser, αλλά κατά τη διάρκεια των άλλων δύο φάσεων, είναι ανθεκτική, κάτι που καθιστά την πλήρη αφαίρεση της απίθανη. Δεδομένου ότι το laser έχει εμφανή αποτελέσματα σε εκείνες τις τρίχες που βρίσκονται στο αυξανόμενο στάδιο και επειδή δεν θα είναι όλες οι τρίχες συγχρόνως σε αυτό το στάδιο, θα απαιτηθούν μερικές θεραπείες για να αφαιρέσουν αποτελεσματικά όλες οι τρίχες από μια περιοχή.

LASER ΡΙΖΙΚΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIPOLASER SMART LIPO
FRAXEL
LASER RESURFACING Facelift προσώπου χωρίς χειρουργείο.
ΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΑΚΜΗ
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΧΕΡΙΩΝ
ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ
ΣΠΙΛΟΙ Ελιές.
ΑΙΜΑΓΓΕΙΩΜΑΤΑ

Μοιραστείτε το:

© 2005-2010 PROFILE
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΑΡΧΙΚΗ | ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 6 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ 2310-424-934