Και οι άνδρες έχετε δικαίωμα στην ομορφιά!!!

Τώρα έχετε και την δική σας μέρα, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα !

Στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Εφαρμογών Laser RPOFILE η Πλαστικός Χειρουργός Γεωργία Χόρτη – Χουρπουλιάδου και οι επιστημονικά εξειδικευμένοι συνεργάτες της σας περιμένουν να δημιουργήσετε το προσωπικό σας πρόγραμμα ιατρικής αισθητικής βελτίωσης .

Το Personal Medical Beauty Profile που θα απαντά με ειλικρίνεια και σαφήνεια στις προσωπικές σας απαιτήσεις και θα εξασφαλίζει το πλέον συμβατικό κόστος.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνδρες εμπιστεύονται την φροντίδα και την βελτίωση της εμφάνισης τους στο Κέντρο μας, διαπίστωση που μας οδήγησε στην απόφαση να σας αφιερώσουμε μία μέρα το μήνα αποκλειστικά , ώστε με διακριτικότητα και άνεση να συνεργαστούμε για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της ανδρικής επιδερμίδας, τις ανάγκες του ανδρικού σώματος για αντιμετώπιση της τριχοφυΐας, την ταλαιπωρία των χαρακτηριστικών του προσώπου από την καθημερινότητα, τη κατανάλωση αλκοόλ, την πρόχειρη και γρήγορη διατροφή, έχουμε ετοιμάσει ολοκληρωμένα προγράμματα περιποίησης και διατροφής ώστε το πέρασμα των χρόνων να μην αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια του.

Οι μέρες που επιλέξαμε είναι η τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα για 12 μήνες με 25% έκπτωση ως επιπλέον παροχή.  Σας περιμένουμε με ειδικές τιμές.

Φυσικά μπορείτε να επισκεφτείτε και όλες τις καθημερινές από τις 10.00 -21.00 το φιλόξενο χώρο μας, εάν πραγματικά πιστεύετε ότι η φροντισμένη εμφάνιση έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική σας καταξίωση.

Με χαρά σας περιμένουμε, η ομορφιά και η γοητεία είναι και ανδρική υπόθεση !!