Μπότοξ

ΒΟΤΟΧ για μια ξεκούραστη και λεία επιδερμίδα

Αποκτείστε λεία και ξεκούραστη επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες, αξιοποιώντας τις ευεργετικές επιδράσεις του BOTOX, μιας ουσίας που χρησιμοποιείται για την διόρθωση των ρυτίδων έκφρασης, στο μεσόφρυδο, το μέτωπο και το «πόδι της χήνας».

Είναι εύκολη, γρήγορη και πολύ ασφαλής θεραπεία. Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες  και επιτρέπει την άμεση επιστροφή στην  καθημερινή σας ρουτίνα.

Τι είναι το botox

Η βουτιλική τοξίνη (BOTOX) είναι μια φαρμακευτική ουσία που χαλαρώνει τους μη λειτουργικούς μυς με αναστρέψιμο τρόπο. Γι’ αυτό και χρησιμοποιείται με εντυπωσιακά αποτελέσματα στη θεραπεία των ρυτίδων έκφρασης για τις οποίες ευθύνεται αποκλειστικά η μυϊκή σύσπαση.

 

Botox

  • Με μια μικροσκοπική βελόνα εγχύεται ελάχιστη ποσότητα του υλικού σε διάφορους μύες του προσώπου (μεσόφρυδο, μέτωπο, πόδι χήνας).
  • Με την πάροδο 3 ημερών από την θεραπεία, οι ρυτίδες έκφρασης εξαφανίζονται και το αποτέλεσμα διαρκεί 4-6 μήνες, ανάλογα με τον αριθμό των θεραπειών στις οποίες έχει υποβληθεί κάποιος.
  • Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι οι ρυτίδες, στις οποίες εφαρμόζεται μένουν στάσιμες για όσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα.

Συνδυασμένες διαδικασίες:

Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα το BOTOX μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες αισθητικές θεραπείες,  όπως η χρήση υαλουρονικού οξέος.

 

Διάρκεια διαδικασίας: 10 λεπτά

Αναισθησία: όχι

Παραμονή στην κλινική: όχι