Κρυολιπόλυση ( Cool shaping )

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος που μειώνει το τοπικό λίπος και την κυτταρίτιδα με μη επεμβατικό τρόπο! Μη επεμβατική,  εντελώς ακίνδυνη θεραπεία που στοχεύει στην αντίδραση  του λιπώδους ιστού σε συνθήκες παρατεταμένου και ισχυρού ψύχους σε αντίθεση με τον περιβάλλοντα ιστό, ώστε να προκαλείται η καταστροφή των λιποκυττάρων .

COOL – ΚρυολιπόλυσηΙδανική θεραπεία για περιοχές με συσσώρευση τοπικού λίπους όπως μηροί, γλουτοί, κοιλιά, γόνατα, μπράτσα και χέρια.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο εφαρμογής απαιτούνται ανά περιοχή σώματος  3 ωριαίες συνεδρίες ανά 25- 30 ημέρες, ενώ τα τελικά αποτελέσματα των εφαρμογών είναι αισθητά μετά την τρίτη συνεδρία.

Πώς εφαρμόζεται η κρυολιπόλυση:

Τοποθετούμε δύο ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες μεταλλικές πλάκες στα προεπιλεγμένα σημεία.

Οι κεφαλές ψύχουν το τοπικό λίπος σε θερμοκρασία -5 έως -7 βαθμούς Κελσίου προστατεύοντας ταυτόχρονα το δέρμα και δημιουργώντας ελαφρά αίσθηση ψύχους τοπικά.

Σε μία ώρα ο μεταβολισμός τους μειώνεται σταδιακά στο ελάχιστο δυνατόν. Με αυτό τον τρόπο τα λιποκύτταρα αποδομούνται λόγω έλλειψης μεταβολισμού, ενώ στη συνέχεια απορροφώνται για να αποβληθούν οριστικά και αμετάκλητα μέσω της λέμφου.

Τι πετυχαίνουμε με την θεραπεία:

Με την κρυολιπόλυση πετυχαίνουμε:
σύσφιξη
μείωση της κυτταρίτιδας
μείωση τοπικού λίπους

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας:

Τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης είναι ότι πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο. Δεν απαιτεί νυστέρι, φάρμακα και αναισθησία.
Έχει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στην καθημερινότητά του.
Είναι ανώδυνη και δεν προκαλεί καμία βλάβη σε άλλους ιστούς όπως αγγεία, νεύρα, μύες και οστά.
Το κόστος της κρυολιπόλυσης είναι προσιτό και λογικό.
Ενδείκνυται για γυναίκες και άνδρες. Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση