Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά την εμφάνιση μιας κρεμασμένης κοιλιάς, να εξαφανίσει τη χαλάρωση των μυών, του δέρματος και τις ραγάδες μέσω της συρραφής των κοιλιακών μυών, της σύσφιξης του κοιλιακού τοιχώματος και της αφαίρεσης του υπερβολικού λίπους και δέρματος.

ΚοιλιοπλαστικήΑποτελεί επέμβαση επιλογής όταν το δέρμα και οι κοιλιακοί μύες έχουν τεντωθεί πέρα από το σημείο που να είναι δυνατή η επαναφορά τους στην αρχική θέση. Ωστόσο, είναι αναγκαίο να διευκρινιστεί ότι η κοιλιοπλαστική δεν είναι υποκατάστατο της απώλειας βάρους. 

Πώς γίνεται η επέμβαση της κοιλιοπλαστικής 

Η τομή γίνεται ακριβώς πάνω από την ηβική περιοχή. Εάν το περίσσιο λίπος περιορίζεται στην περιοχή κάτω από τον ομφαλό, μπορείτε να απαιτήσετε μια λιγότερο σύνθετη διαδικασία αποκαλούμενη μερική κοιλιοπλαστική (η τομή είναι μικρότερη ενώ δεν γίνεται επέμβαση στον ομφαλό).

Συνδυασμένες διαδικασίες:

Μπορείτε να ωφεληθείτε περισσότερο από μερική ή πλήρη κοιλιοπλαστική που γίνεται από κοινού με λιποαναρρόφηση.

Αποτελέσματα επέμβασης:

Η κοιλιοπλαστική, μερική ή πλήρης, έχει άριστα αποτελέσματα για τους ασθενείς με αποδυναμωμένους κοιλιακούς μυς ή με υπερβολικό δέρμα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι μόνιμα εάν ακολουθηθούν μια ισορροπημένη διατροφή και μια ελαφριά άσκηση κι αν φυσικά δεν υπάρξουν μεγάλες αυξομειώσεις βάρους.

Χαρακτηριστικά:
Διάρκεια επέμβασης: μιάμιση-2 ώρες

Αναισθησία: γενική
Παραμονή στην κλινική: 24 ώρες
Επιστροφή στην καθημερινότητα: 5-7 ημέρες