Λιποαναρρόφηση

Η πιο συχνή επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής, με την οποία αφαιρείται ανεπιθύμητος λιπώδης ιστός από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, είναι η λιποαναρρόφηση.

Εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα εξαφανίζοντας μόνιμα το υπερβολικό λίπος.

Οι περιοχές στις οποίες έχει τη μέγιστη επίδραση είναι οι γλουτοί, οι μηροί και τα γόνατα και λιγότερο η περιοχή της κοιλιάς και της μέσης, τα χέρια, το πηγούνι (διπλοσάγονο), ο λαιμός, οι γάμπες και οι αστράγαλοι. Στους άνδρες η περιοχή όπου παρατηρείται έντονη συγκέντρωση λίπους, είναι κυρίως η κοιλιά.

Τεχνικές λιποαναρρόφησης

Λιποαναρρόφηση

  • Στο Κέντρο Profile διαθέτουμε το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα, VASER LIPO λιποαναρρόφησης. Αποτελεί την εφαρμογή της πλέον προηγμένης, καθαρής και με τα καλύτερα αποτελέσματα έναντι όλων, τεχνικής αναίμακτης λιποαναρρόφησης.
  • Η κλασική τεχνική λιποαναρρόφησης, γίνεται με ειδικό σωλήνα που εισάγεται κάτω από το δέρμα από μια πολύ μικρή οπή στην περιοχή που έχει καθοριστεί. Ο σωλήνας συνδέεται με μια συσκευή αναρρόφησης που τραβάει σιγά – σιγά το περίσσιο λίπος. Μπορεί να συνδυαστεί με την LPG Edermologie κατά της κυτταρίτιδας με εξαιρετικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του δέρματος.

 

Η λιποαναρρόφηση εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα εξαφανίζοντας μόνιμα το υπερβολικό λίπος. Εάν κερδίσετε ξανά το βάρος, θα το κερδίσετε πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα σας κι όχι μόνο στα “ψωμάκια”. Οι περισσότεροι ασθενείς είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης αφού αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους, μπορούν να ντυθούν πιο κομψά και αυξάνεται η αυτοπεποίθησή τους.

Μετά την επέμβαση λιποαναρρόφησης:

Εμφανίζονται οίδημα και μελανιές που εξαφανίζονται σταδιακά στη διάρκεια της εβδομάδας. Ένας κορσές γύρω από την περιοχή στην οποία έγινε η λιποαναρρόφηση είναι απαραίτητος για περίπου ένα μήνα ώστε να ελέγξει τη διόγκωση και να βοηθήσει το δέρμα σας να πάρει τη μορφή του νέου περιγράμματός σας.

Χαρακτηριστικά
Διάρκεια επέμβασης: 15′ – 1:30 ώρα

Αναισθησία: τοπική ή γενική
Παραμονή στην κλινική: δεν απαιτείται
Επιστροφή στην καθημερινότητα: 2-3 ημέρες