Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό

Το Υαλουρονικό Οξύ συμβάλλει εντυπωσιακά στο γέμισμα των ρυτίδων, στη βελτίωση του οβάλ του προσώπου και στις ουλές ακμής, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τον οργανισμό για την παραγωγή κολλαγόνου. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας. Για ένα επιτυχημένο και φυσικό αποτέλεσμα πρέπει να εφαρμόζεται από Πλαστικό Χειρουργό ο οποίος διαθέτει την βαθιά γνώση της ανατομίας του προσώπου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε υαλουρονικού.

Υαλουρονικά που χρησιμοποιούμε

Στην παγκόσμια και ελληνική αγορά χρησιμοποιούνται πολλές διαφορετικές ποιότητες υαλουρονικών. Στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Profile της ιατρού Γ. Χόρτη, από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα συμβατά με το δέρμα και πλήρως απορροφήσιμα υαλουρονικά. Επίσης, πρωτοπορούμε πανελλαδικά, εφαρμόζουμε όχι μόνο διαφορετικά είδη υαλουρονικών αναλόγως των αναγκών του κάθε προσώπου, αλλά και καινοτόμα προϊόντα.

Πρωτοποριακό προϊόν ισχυρής μεσοθεραπείας με υαλουρονικό

Το Ιατρείο μας διαθέτει πρωτοποριακά σε όλη την Ελλάδα τα πλέον σύγχρονα μη διασταυρωμένα υαλουρονικά, που έχουν λάβει το πρώτο βραβείο αισθητικής στη Μ. Βρετανία για τα άριστα αποτελέσματά τους. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πρωτόκολλο απολύτως ασφαλούς υλικού το οποίο χωρίς να απαιτείται η έγχυσή του πόντο – πόντο, καλύπτει όλο το πρόσωπο: Επιλέγονται πέντε κεντρικά σημεία και εγχύεται μία ποσότητα του συστατικού το οποίο έχει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να απλώνει μόνο του σε όλο το πρόσωπο, να το εμπλουτίζει και να δημιουργεί ένα φανταστικό αποτέλεσμα σφριγηλότητας. Αποτελεί μια ισχυρή μεσοθεραπεία νέας τεχνολογίας.

Επειδή για τη θεραπεία δεν απαιτείται πυκνό τρύπημα του δέρματος για την έγχυση, αμέσως μετά το άτομο αποχωρεί χωρίς κανένα σημαδάκι ή ερύθημα.

Η ίδια θεραπεία εφαρμόζονται με επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα εκτός από το πρόσωπο, στο λαιμό και στα χέρια.

Δείτε πιο αναλυτικές πληροφορίες για τα υαλουρονικά που χρησιμοποιούμε, τον τρόπο εφαρμογής του και τα αποτελέσματα