Δερμοαπόξεση

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι ένα μηχανικό peeling. Αποτελεί την καταλληλότερη θεραπεία όταν αισθάνεστε την επιδερμίδα του προσώπου σας θαμπή, αφυδατωμένη, με στίγματα και δυσχρωμίες.

Κατά τη δερμοαπόξεση ένας μεγάλος αριθμός μικροκρυστάλλων έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα καθαρίζοντας την σε βάθος. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λάμψη και ανανέωση με απόλυτα φυσικό τρόπο. Συνιστάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα ( 1 με 2 φορές το μήνα ) για καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, δεδομένου ότι συνοδεύεται πάντα από μάσκες ενυδάτωσης, θρέψης και σύσφιξης.

Η διαδικασία της θεραπείας

Η συσκευή ecopeel λειτουργεί με διπλή αντλία κενού και πίεσης που εκτοξεύει τους μικροκρυστάλλους στην επιφάνεια του δέρματος και συγχρόνως τους αναρροφά μαζί με τα νεκρά κύτταρα.

Οι κρύσταλλοι που χρησιμοποιούνται είναι από οξείδιο του αλουμινίου και δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Απομακρύνουν το σμήγμα, τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζουν τους πόρους του δέρματος.

Διάρκεια:

  • Η συνεδρία για το πρόσωπο διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Αρχικά υπάρχει ερυθρότητα η οποία υποχωρεί αισθητά μετά την εφαρμογή μιας ειδικής μάσκας που ακολουθεί το peeling.
  • Μπορεί να εφαρμοσθεί και σε λαιμό, ντεκολτέ και άλλα σημεία του σώματος.
  • Η διαφορά του δέρματος είναι αμέσως αισθητή και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην εργασία σας.
  • Μία πλήρης θεραπεία περιλαμβάνει 3 συνεδρίες μεταξύ των οποίων πρέπει να μεσολαβεί διάστημα 15 ημερών.

Συνδυαστικές θεραπείες :

Η δερμοαπόξεση συνδυάζεται με μάσκες για ενυδάτωση και σύσφιξη του προσώπου, ανάπλαση με laser fraxel και μεσοθεραπεία,   ανάλογα με το εξειδικευμένο πρόβλημα κάθε ασθενούς.