Χημικό peeling

Τα χημικά peeling προκαλούν ελεγχόμενο χημικό έγκαυμα της κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας, με σκοπό την απολέπιση και αντικατάσταση της με νέα, πιο υγιή. Επιτυγχάνουν ανάπλαση του δέρματος, απάλυνση των ρυτίδων προσφέροντας πιο φρέσκια εμφάνιση  με λιγότερες ατέλειες, πανάδες, μελάσματα και δυσχρωμίες.
Συνιστώνται για την προετοιμασία και τον καθαρισμό του δέρματος πριν από την εφαρμογή άλλων θεραπειών και συνδυάζονται ιδανικά με όλες τις ενέσιμες θεραπείες (fillers) και μεσοθεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα.
Εφαρμόζονται κυρίως στο πρόσωπο, στα χέρια και στο ντεκολτέ. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος εκτός από πολύ λεπτά και ξηρά δέρματα.

Pelling χημικόΣτο Κέντρο PROFILE τα χημικά peeling που εφαρμόζονται είναι το miami peel που λειτουργεί στην επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος, το peeling με τριχλωροξικό οξύ (TCA) που διεισδύει βαθύτερα στη μεσαία στοιβάδα του δέρματος και το peeling με σαλικυλικό οξύ που είναι ιδανικό για τα ακνεϊκά δέρματα.

Η θεραπεία με χημικό peeling συνιστάται να γίνεται τον χειμώνα για αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο του απολεπισμένου δέρματος. Ενδείκνυται και για τα δύο φύλα. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30′, περιλαμβάνει στάδια ειδικού καθαρισμού και προετοιμασίας του δέρματος και κατόπιν επάλειψης σε στρώματα και μηχανικής ενίσχυσης της απορρόφησης των ουσιών βάσει συγκεκριμένων πρωτοκόλλων.

Εκτός από τα χημικά peeling στο Κέντρο PROFILE εφαρμόζουμε και το peeling  με μικροκρυστάλλους (δερμοαπόξεση).

Επισκεφθείτε μας για μία εξατομικευμένη δωρεάν συμβουλευτική εξέταση, προκειμένου να ενημερωθείτε για την καταλληλότερη για εσάς θεραπεία.