Υαλουρονικό οξύ

Η χρήση υαλουρονικού οξέως αποτελεί μία πρωτοποριακή, σύγχρονη θεραπεία για την βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου που αλλοιώθηκαν με το πέρασμα του χρόνου.

Με το υαλουρονικό οξύ επιτυγχάνεται η βελτίωση των ρυτίδων στην περιοχή γύρω από το στόμα, η αύξηση του όγκου των χειλιών, η βελτίωση του οβάλ του προσώπου. Έχει εξαιρετική εφαρμογή στις ουλές ακμής και σημάδια, σε ασυμμετρίες στο πρόσωπο και για τον τονισμό κάποιων χαρακτηριστικών, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί τον οργανισμό για την παραγωγή κολλαγόνου. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας.

Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες, είναι σχεδόν ανώδυνη δεδομένου ότι γίνεται μετά από εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας και η διάρκεια της όλης εφαρμογής είναι περίπου 30-40 λεπτά της ώρας. Μέσα στις επόμενες ημέρες το πρόσωπο μας είναι πιο  ξεκούραστο με βελτιωμένη την ελαστικότητα και τονικότητα της επιδερμίδας.

Διαδικασία:
Διάρκεια έγχυσης: 10′

Αναισθησία: όχι
Παραμονή στην κλινική: όχι
Επιστροφή στην καθημερινότητα: άμεσα

Δεν είναι όλα τα υαλουρονικά ίδια

Υαλουρονικό οξύ

Για ένα επιτυχημένο και φυσικό αποτέλεσμα πρέπει να εφαρμόζεται από Πλαστικό Χειρουργό ο οποίος διαθέτει την βαθιά γνώση της ανατομίας του προσώπου και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε υαλουρονικού.

Στην παγκόσμια και ελληνική αγορά χρησιμοποιούνται πολλές διαφορετικές ποιότητες υαλουρονικών. Στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής Profile της ιατρού Γ. Χόρτη, από την ίδρυσή του και μέχρι σήμερα, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα συμβατά με το δέρμα και πλήρως απορροφήσιμα υαλουρονικά. Εφαρμόζουμε όχι μόνο διαφορετικά είδη υαλουρονικών αναλόγως των αναγκών του κάθε προσώπου, αλλά και καινοτόμα προϊόντα.

Το Ιατρείο μας διαθέτει πρωτοποριακά σε όλη την Ελλάδα τα πλέον σύγχρονα μη διασταυρωμένα υαλουρονικά, που έχουν λάβει το πρώτο βραβείο αισθητικής στη Μ. Βρετανία για τα άριστα αποτελέσματά τους.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα υαλουρονικά που χρησιμοποιούμε, τον τρόπο εφαρμογής του και τα αποτελέσματα