Υπηρεσίες

Το “PROFILE” ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER δημιουργήθηκε το 1993 από την Πλαστικό Χειρουργό Γεωργία Χουρπουλιάδου – Χόρτη. Συμπλήρωσε 26 χρόνια λειτουργίας  και συνεχίζει δυναμικά ως Κέντρο – κόσμημα αισθητικής και εργονομίας για τη Θεσσαλονίκη.

Πρωτοπορεί σε εξοπλισμό και στην εφαρμογή προηγμένων τεχνικών. Το Κέντρο, διαθέτει αίθουσες με χειρουργικές κλίνες και εξοπλισμό για μικροεπεμβάσεις και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό.

 

Το PROFILE προσφέρει υπηρεσίες:

ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Είναι η εξειδίκευση στη βελτίωση της εμφάνισης γυναικών και ανδρών με μη επεμβατικές θεραπείες με τη χρήση νέων τεχνολογιών (laser, plasma κ.α), με καινοτόμα προϊόντα αντιγήρανσης και εντυπωσιακής βελτίωσης του δέρματος (peelings, fillers, μεσοθεραπείες κ.α). Επίσης, θεραπείες ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής (lifting, λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική κ.α) με ή χωρίς τοπική αναισθησία.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Αφορά πολλές επεμβατικές πράξεις στο πρόσωπο και στο σώμα (lifting, διόρθωση στήθους, βλεφαροπλασική, κοιλιοπλασική κ.α), αλλά και τη διόρθωση βλαβών του δέρματος και των εσωτερικών ιστών (σπίλοι, λιπώματα κ.α). Αυτό που μετράει είναι η γνώση και η εμπειρία της Ιατρού, ώστε με τις μικρότερες τομές να προκύπτει το αρτιότερο αισθητικά αποτέλεσμα, χωρίς επιπλοκές για την/τον ασθενή.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Συμπληρωματικές υπηρεσίες ομορφιάς και αισθητικής (αποτρίχωση, microblading φρυδιών, μόνιμη βαφή βλεφαρίδων κ.α) για εγγυημένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες.