Χαμηλό face lift

Το χαμηλό facelift, εξυπηρετεί την ανάγκη για τη μικρότερη δυνατή χειρουργική παρέμβαση με την ελαχιστοποίηση των μετεγχειρητικών συμπτωμάτων και άριστα αισθητικά αποτελέσματα. Καλύπτει το κάτω μέρος του προσώπου μέχρι και τα ζυγωματικά και αποβλέπει στη βελτίωση του περιγράμματος του και του λαιμού.

Face lift χαμηλόΝα σημειωθεί ότι το χαμηλό μέρος του προσώπου είναι το πλέον δύσκολο στην επανόρθωση του προσώπου. Το χαλαρωμένο δέρμα στα πλαϊνά του στόματος, στο σαγόνι και στο οβάλ του προσώπου δεν αποκαθίσταται με ενέσιμες θεραπείες και χρειάζεται αποτελεσματική στήριξη.

Το χαμηλό face lift είναι ελάχιστης επεμβατικότητας χειρουργείο με τοπική αναισθησία ή μέθη. Η διάρκειά της είναι 2 ώρες. Δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του είναι η πολύ μικρή ουλή σε συνδυασμό με ένα εγγυημένο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ταχεία ανάρρωση και η σχεδόν άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα.

Η αποθεραπεία διαρκεί 7-10 ημέρες και αφορά ένα ήπιο πρήξιμο κάτω από τα μαλλιά.

Το ελάχιστα επεμβατικό χαμηλό lifting που εφαρμόζει η Πλαστικός Χειρουργός Γ. Χόρτη, διαρκεί συνήθως 6-8 χρόνια.

Με το χαμηλό face lift επιτυγχάνεται η ριζική βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα (40 – 70+ έτη).

Δείτε αναλυτικά πώς γίνεται η επέμβαση του χαμηλού facelift στο Κέντρο μας και ποιες άλλες συνδυαστικές θεραπείες μπορεί να συμπεριλάβει