Υαλουρονικό Voluma

Το υαλουρονικό VOLUMA, είναι το πιο πυκνό υαλουρονικό. Λειτουργεί ως υπόστρωμα το οποίο υποστηρίζει τις δομές του προσώπου, τους ιστούς οι οποίοι έχουν χάσει τον όγκο τους ή την ελαστικότητά τους λόγω της φυσιολογικής γήρανσης. Παράλληλα δεσμεύει νερό προς την επιφάνεια του δέρματος, βοηθώντας έτσι το δέρμα να διατηρηθεί φρέσκο και ελαστικό.

Volume θεραπείαEνδείκνυται για την κάλυψη ελλειμάτων ιστού (κυρίως λόγω της φθοράς του χρόνου), για αύξηση του όγκου των ζυγωματικών, αλλά και για την επιδιόρθωση τυχόν ατελειών του πιγουνιού, της μύτης, κ.α. Το υαλουρονικό, μετά την έγχυση κάτω από το δέρμα, δεν μετακινείται, δεν αλλάζει θέση.

Πρόκειται για μια παχύρευστη μορφή υαλουρονικού οξέος, ικανή να αλλάξει πιο δυναμικά τις ελλειμματικές περιοχές σε όγκο του προσώπου. Είναι το ίδιο ασφαλές με όλες τις γνωστές μορφές υαλουρονικού οξέος, ενώ έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Ελέγχου Φαρμάκων των ΗΠΑ. Μπορεί να εφαρμοστεί ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τη χρήση του.

Το Voluma έχει το χαρακτηριστικό να αναγνωρίζεται ως φυσικό συστατικό του δέρματος. Αυτό που το κάνει μοναδικό, είναι η δυνατότητά του να αλλάζει φυσικά τη δομή των κυττάρων του προσώπου μέσα σε λίγα λεπτά.

Η εφαρμογή του γίνεται στο ιατρείο και επιφέρει άμεσα, τελείως ανώδυνα, εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πρόσωπο. Εγχύεται με τη χρήση τοπικής αναισθητικής κρέμας.

Τα αποτελέσματα του Voluma διαρκούν έως 18 μήνες.