Μiami Peel

Το Miami Peel είναι ένα ελαφρύ χημικό peeling που λειτουργεί στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος και την αναγκάζει να αναπλαστεί μέσα σε λίγες μέρες. Αφαιρεί με ασφάλεια τα νεκρά κύτταρα με τη διαδικασία της απολέπισης, αναγκάζει τον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο, εξομαλύνει το τραχύ, ξηρό δέρμα και βελτιώνει την υφή του. Ανανεώνει την επιδερμίδα, εξαλείφει τις βλάβες που προκάλεσε ο ήλιος (δυσχρωματισμοί, πανάδες).

Μiami PeelingΕίναι ιδιαίτερα ευεργετικό στη θεραπεία της ακμής, βοηθά στη ρύθμιση των σμηγματογόνων αδένων και της έκκρισης σμήγματος. Τα αντιφλεγμονώδη οφέλη θεραπείας ταυτόχρονα βοηθούν και στην εξάλειψη των αλλοιώσεων που προκάλεσε η ακμή και τις σκούρες κηλίδες που δημιουργούνται μετά από χειρουργική επέμβαση ή άλλο τραύμα στο δέρμα.

Το Miami Peel είναι μια αποδεδειγμένη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ελαφριά έως μεσαία φόρμουλα απολέπισης. Είναι φιλικό σε όλους τους τύπους δέρματος. Περιλαμβάνει αλφα και βήτα υδροξυοξέα συχνά αναφερόμενα ως “οξέα φρούτων”, όπως το γαλακτικό οξύ (από το ξινόγαλα), το κιτρικό οξύ (από τα εσπεριδοειδή) και το σαλικυλικό οξύ (από τα φλοιό ιτιάς και τα φύλλα χειμώνα). Ένα άλλο φυσικό συστατικό, το Kojic Acid (που εξάγεται από τη μούχλα ρυζιού) είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Miami Peel λόγω των αντιμικροβιακών, αντιοξειδωτικών και ιδιαίτερα για την αποδεδειγμένη ικανότητα καθαρότητας του δέρματος.
Συνιστάται συνήθως μια σειρά από 6-8 θεραπειών για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Μετά τη θεραπεία με Miami Peel, μπορείτε να επιστέψετε στην καθημερινότητά σας με μέτρα προστασίας από την έκθεση στον ήλιο. Για 2 -3 ημέρες θα υπάρχει όμως μία ελαφρά ερυθρότητα στο δέρμα και ένα ελαφρύ έως μέτριο «ξεφλούδισμα» που μπορεί να διαρκέσει μέγιστο έως και 6 ημέρες.